Wedstrijden & Tochten

TERUG
Wednesday 16 October 2019 |
Onderhoud,  |
tristan |

Het begint op een boot te lijken.

Na een dikke maand schuren, plamuren, schuren, plamuren, schuren etc.

Begint de Emily na de eerste laag witte lak toch echt weer op een boot te lijken. De afgelopen maand bezig geweest met het plamuren van het gehele dek inclusief kuip, waarna we het dek hebben gegrond in 2 verschillende kleuren. Tussendoor ook nog geplamuurd en geschuurd om vervolgens de mooie uiteindelijke witte laklaag aan te brengen.

Na de eerste laag met plamuur, speciaal voor deze uiteindelijk laklaag, nog de laatste oneffenheden proberen glad te strijken om daarna weer alles licht op te schuren met 400/600 zodat het dek en de kuip klaar zijn voor de laatste laklaag en antislip. Dit is een zin die qua uitvoering wel bijna een dag kost.

Ondertussen ook nog de garage geheel gedemonteerd zodat die ook klaar is voor lakken. De nieuwe giek staat inmiddels ook in de lak maar heeft wellicht nog een tweede laklaag nodig. De mast en spreaders zijn inmiddels helemaal klaar en moeten alleen nog in elkaar gezet worden.

Categorie├źn

Over dit blog

Op deze pagina proberen we alle avonturen met de Emily bij te houden.

Voornamelijk voor ons zelf maar uiteraard ook om anderen te laten mee genieten van alle prachtige tochten en races.

Reacties en andere toevoegingen worden vanzelfsprekend bijzonder gewaardeerd.